+31 76 - 5331331

Glasvezel Biervliet

In Biervliet zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Biervliet die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven in Biervliet

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, dus ook in Biervliet. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Biervliet aan de hand van onze unieke postcodecheck.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.