Glasvezel Bierum

In Bierum zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Bierum

In Bierum geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Bierum is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Bierum

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Bierum. De oplevering bestaat uit zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.