+31 76 - 5331331

Glasvezel Noorderbaan-Oldebroekerweg in Biddinghuizen

Op het bedrijventerrein Noorderbaan-Oldebroekerweg in Biddinghuizen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Er is mogelijk om op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Glasvezeltarieven op Noorderbaan-Oldebroekerweg

Ieder bedrijfspand op bedrijventerrein Noorderbaan-Oldebroekerweg kent zijn eigen unieke glasvezeltarieven. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. De actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie kunt u bekijken aan de hand van onze Postcodecheck.