+31 76 - 5331331

Glasvezel De Pijp in Beverwijk

Op bedrijventerrein de Pijp in Beverwijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. In de straten van het bedrijventerrein zijn de tarieven van Zakelijk Glasvezel voor bedrijven identiek. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Tevens is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijke glasvezelverbinding, dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezel. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein de Pijp aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter dient u op te geven in de aanvraag. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook bij de aanvraag opgeven. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.