+31 76 - 5331331

Glasvezel Kagerweg in Beverwijk

Op bedrijventerrein Kagerweg in Beverwijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven om aangesloten te worden op dit netwerk zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om uw telefoonverkeer op een betrouwbare en veilige manier af te handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over één enkele verbinding worden zowel data (bv. internet) als telefonie gescheiden getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit een keuze kunt maken. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wenst u deze aan te sluiten op het IP-netwerk? Dan kunt u gebruik maken van een SIP Trunk. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u alsnog profiteren van VoIP telefonie door deze functionaliteiten te huren met Hosted Telefonie.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Kagerweg

Ieder bedrijfspand op bedrijventerrein Kagerweg kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw bedrijfspand.