Glasvezel Beverwijk

In Beverwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Beverwijk beschikt over een goede infrastructuur op het gebied van snelle internet verbindingen. Vanuit de centrale aan de Breestraat in het centrum vertrekken diverse glasvezelkabels naar de wijken en bedrijventerreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Beverwijk

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Pijp
  • Kagerweg

Overige locaties

Op een aantal andere locaties in Beverwijk zijn er ook prima voorzieningen op het gebied van glasvezel en internet. Het gaat onder meer om de Wijkermeerpolder, het bedrijvencentrum Marlo aan de Spoorsingel, de omgeving van Tata Steel, De Brink en de Schouwenaarstraat en het Business Park IJmond dat ligt op het grondgebied van de gemeenten Velsen, Beverwijk en Heemskerk.

Altijd internet, altijd online

Wanneer internet van groot belang is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. U bent op deze manier verzekerd dat uw internetverbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk of door gebruik te maken van een straalzender of 4G backup.

Bellen via Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om uw telefoonverkeer op een betrouwbare en veilige manier af te handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over één enkele verbinding worden zowel data (bv. internet) als telefonie gescheiden getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP diensten waaruit een keuze kunt maken. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wenst u deze aan te sluiten op het IP-netwerk? Dan kunt u gebruik maken van een SIP Trunk. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u profiteren van VoIP telefonie door deze functionaliteiten voor een vast bedrag per maand af te nemen met Hosted Telefonie gecombineerd met VaMo.