Glasvezel Beuningen

In Beuningen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Beuningen beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven op individuele basis tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten als dat gewenst is.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Beuningen

Beuningen beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur. Vanaf de centrale aan de Wilhelminalaan vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor ontstaan er voor bedrijven allerlei mogelijkheden om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Bedrijventerreinen in Beuningen

In Beuningen zijn er een tweetal bedrijventerreinen. Er zijn op beide terreinen mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Schoenaker

Bedrijventerrein Schoenaker beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Aalsterveld

Op bedrijventerrein Aalsterveld kunnen bedrijven ook van Zakelijk Glasvezel gebruik maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding.

Contract afsluiten voor glasvezel

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om voor Zakelijk Glasvezel een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Indien u het contract niet wenst te verlengen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die in het originele contract zijn afgesproken geldig.