+31 76 - 5331331

Glasvezel Beuningen

In Beuningen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Beuningen beschikt nog niet over een eigen glasvezelring, maar bedrijven kunnen op individuele basis tegen aantrekkelijke condities gewoon worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Beuningen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Levertijd in Beuningen

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. In Beuningen komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.