Glasvezel Beugen

In Beugen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Beugen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Beugen

In 2017 is bekend geworden dat Beugen voorzien zou worden van een glasvezelnetwerk. Dit glasvezelnetwerk is onderdeel van een groot glasvezelproject om alle gemeenten binnen het Land van Cuijk te voorzien van glasvezel. Momenteel vinden de werkzaamheden voor de aanleg van het netwerk in Beugen plaats. Naar verwachting zal het netwerk in het najaar van 2019 gerealiseerd zijn. Naast de wijken zullen ook de bedrijventerreinen van Beugen allemaal voorzien worden van toegang tot het glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen zowel particulieren als bedrijven straks beschikken over uitstekende breedbandvoorzieningen. In de tussentijd kunnen bedrijven ook op individuele basis worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Bedrijventerreinen in Beugen

Beugen beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Daarnaast zullen deze bedrijventerreinen ook worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van Beugen. Bedrijven die in de tussentijd toch al van glasvezel gebruik willen maken kunnen op individuele basis gewoon worden aangesloten.

Sterckwijck

Op bedrijventerrein Sterckwijck ligt een glasvezelnetwerk. Dit glasvezelnetwerk is in 2018 aangelegd. Alle bedrijven die op het terrein zijn gevestigd kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Transportcentrum Beugen

Op het Transportcentrum zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het Transportcentrum beschikt over een spoor met aftakkingen, wat ideale oplossing biedt voor bedrijven die hun goederen via het spoor doen aan-/afvoeren.

Beugen is onderdeel van de gemeente Land van Cuijk