+31 76 - 5331331

Glasvezel Beugen

In Beugen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Beugen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Beugen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Beugen

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Beugen een hoop komt kijken. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Beugen

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.