+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Zand in Best

Op bedrijventerrein het Zand in Best ligt een glasvezel netwerk. Alle kantoorpanden kunnen hierop worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Dubbel uitgevoerde verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele vestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk glasvezeltarieven in Het Zand

In Het Zand geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Het Zand, dient u een postcodecheck uit te voeren.