+31 76 - 5331331

Glasvezel Heide in Best

Op het bedrijventerrein Heide in Best ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, aantal gewenste externe IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Heide

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Zakelijk Glasvezel... klaar voor de toekomst

Standaard heeft u bij Zakelijk Glasvezel een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Op dit toekomstvaste groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit voor u uitbreiden tot maximaal 10 Gbit/s!