+31 76 - 5331331

Glasvezel Breeven in Best

Op het bedrijventerrein Breeven in Best ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het terrein hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting worden bepaald door de gewenste snelheid voor internet, aantal gewenste externe IP adressen, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Breeven

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.