Glasvezel Best

In Best zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Best beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Best

Best beschikt over een centrale aan de Stationsstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Dit zorgt er voor dat ondernemers vrijwel overal in Best kunnen beschikken over goede breedband voorzieningen, zowel op koper als via glasvezel. Bedrijven in Best kunnen ook gebruik maken van de mogelijkheden op het gebied van VDSL.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Best

Best beschikt over drie bedrijventerreinen. Op alle drie de bedrijventerreinen zijn er goede mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel biedt naast een razendsnelle internetaansluiting, met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s up en down, ook een toekomstvast groeipad voor uw organisatie.

't Zand

Op bedrijventerrein 't Zand ligt al vele jaren een compleet glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om eenvoudig en tegen standaard condities op dit netwerk aangesloten te worden.

Overige bedrijvenlocaties in Best

Naast 't Zand zijn er ook op andere bedrijvenlocaties mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo te profiteren van snelle internetverbindingen. Bedrijven die op bedrijventerrein Breeven of industrieterrein Heide gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Glasvezeltarieven Best

Iedere locatie in Best heeft zijn eigen unieke glasvezeltarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven voor een glasvezelverbinding zijn verbonden aan de locatie van uw bedrijfspand en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige kosten lager uitvallen voor uw bedrijf.

VDSL is leverbaar in de wijken Verrenbest, Salderes, Speelheide en Heivelden.