+31 76 - 5331331

Glasvezel Best

In Best zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Best beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Best die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Best

Best beschikt over een KPN centrale aan de Stationsstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Dit zorgt er voor dat ondernemers vrijwel overal in Best kunnen beschikken over goede breedband voorzieningen, zowel op koper als via glasvezel. Bedrijven in Best kunnen ook gebruik maken van de mogelijkheden op het gebied van VDSL.

VDSL is leverbaar in de wijken Verrenbest, Salderes, Speelheide en Heivelden.

Best ligt in de provincie Noord-Brabant, ligt in de Kempen en kent nog twee andere kernen namelijk Aarle de de Vleut. De gemeente Best telt bijna 30.000 inwoners en ligt in de driehoek Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.

Glasvezeltarieven Best

Iedere locatie in Best heeft zijn eigen unieke glasvezeltarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven voor een glasvezelverbinding zijn verbonden aan de locatie van uw bedrijfspand en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige kosten lager uitvallen voor uw bedrijf. Controleer de actuele glasvezeltarieven en alle mogelijkheden met betrekking tot Zakelijk glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Best met onze Glasvezel Postcodecheck.