+31 76 - 5331331

Glasvezel Best

In Best zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Best beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Best die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Best

Best beschikt over een centrale aan de Stationsstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Dit zorgt er voor dat ondernemers vrijwel overal in Best kunnen beschikken over goede breedband voorzieningen, zowel op koper als via glasvezel. Bedrijven in Best kunnen ook gebruik maken van de mogelijkheden op het gebied van VDSL.

VDSL is leverbaar in de wijken Verrenbest, Salderes, Speelheide en Heivelden.

Glasvezeltarieven Best

Iedere locatie in Best heeft zijn eigen unieke glasvezeltarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven voor een glasvezelverbinding zijn verbonden aan de locatie van uw bedrijfspand en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige kosten lager uitvallen voor uw bedrijf. Controleer de actuele glasvezeltarieven en alle mogelijkheden met betrekking tot Zakelijk glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Best met onze Glasvezel Postcodecheck.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Best

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen. U kunt het contract verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wilt u geen verlengingscontract tekenen? Dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.