+31 76 - 5331331

Glasvezel Berlikum West in Berlikum

Op het bedrijventerrein Berlikum-West in Berlikum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Berlikum-West aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast dient er ook aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter tot uw beschikking wilt hebben. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden aangegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Berlikum-West delen

Wanneer u met meerdere deelnemers bent gevestigd in één bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de gemoeide kosten. Hierbij zal een van de deelnemende partijen worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de gemoeide (eenmalige aansluitkosten + maandelijkse abonnementskosten) kosten. Gebruikelijk hierbij is dat deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten direct afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige deelnemers.