+31 76 - 5331331

Glasvezel Berlikum

In Berlikum zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezelaansluiting in Berltsum (Friesland) zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Berlikum die gevestigd zijn op bedrijventerrein Berlikum-West.

Deel uw glasvezelverbinding in Berlikum

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en u kosten wenst te besparen, dan kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen. Bij het delen van een glasvezelverbinding zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse doorrekent naar de overige partijen. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar, dit betekent dat deze diensten afgeschermd zijn voor de andere partijen.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen kan er ook aan worden gedacht om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.


Berlikum maakt onderdeel uit van de gemeente Waadhoeke