Glasvezel Berlicum

In Berlicum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Berlicum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Berlicum

Berlicum beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, met als middelpunt de centrale aan de Dianastraat. Vanaf deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal in Berlicum over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Bedrijventerreinen in Berlicum

In Berlicum zijn er een drietal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

De Ploeg

Op bedrijventerrein De Ploeg zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Beekveld

Op bedrijventerrein Beekveld kunnen bedrijven van glasvezel gebruik maken om zo ook over razendsnel internet te beschikken.

Milrooijseweg

Op het bedrijventerrein aan de Milrooijseweg ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de belangrijkste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Glasvezelverbinding in Berlicum bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.