+31 76 - 5331331

Glasvezel Berkhout

In Berkhout zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Berkhout beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Berkhout

Voor elke locatie in Berkhout gelden unieke glasvezeltarieven. Deze glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Berkhout, dient u een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Deel uw glasvezelverbinding in Berkhout

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.