+31 76 - 5331331

Glasvezel Berkhout

In Berkhout zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Berkhout zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Berkhout ligt in de gemeente Koggenland, in de provincie Noord-Holland. Berkhout telt ongeveer zo'n 2.465 inwoners.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Berkhout

Voor elke locatie in Berkhout gelden unieke glasvezeltarieven. Deze glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Berkhout, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Deel uw glasvezelverbinding in Berkhout

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.