+31 76 - 5331331

Glasvezel Rhijnkant in Berkel-Enschot

Op het bedrijventerrein Rhijnkant in Berkel-Enschot is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Rhijnkant

Zakelijk Glasvezel in Rhijnkant kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Rhijnkant aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Glasvezelverbinding delen op Rhijnkant

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.