+31 76 - 5331331

Glasvezel Spoorhaven in Berkel en Rodenrijs

Op bedrijvenpark Spoorhaven in Berkel en Rodenrijs ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk tegen standaard tarieven. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijvenpark Spoorhaven

Op bedrijvenpark Spoorhaven geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden op bedrijvenpark Spoorhaven.

Zekerheid op de uptime

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is redundantie de uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op een geografisch gescheiden netwerk een vorm van redundantie al bereiken. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.