Glasvezel Spoorhaven in Berkel en Rodenrijs

Op het bedrijventerrein Spoorhaven in Berkel en Rodenrijs ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Spoorhaven

In Spoorhaven geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Spoorhaven.

Zekerheid op de uptime

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is redundantie de uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Doe de Glasvezel postcodecheck