+31 76 - 5331331

Glasvezel Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs

Op het bedrijventerrein Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die gevestigd zijn in de straten van dit terrein kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten en beschikken over een snelle internet verbinding.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Rodenrijs

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo op de gemoeide kosten te kunnen besparen. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan zal een van de partijen aangesteld worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding, evenals voor het betalen van de aansluit- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat deze kosten gedeeltelijk door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Om de privacy te waarborgen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd voor de overige partijen.