+31 76 - 5331331

Glasvezel Oudeland in Berkel en Rodenrijs

Op het bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Oudeland

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Oudeland kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op bedrijventerrein Oudeland met onze uitgebreide Glasvezel Postcodecheck.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier uw telefoonverkeer af te handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie lopen dan gescheiden over dezelfde verbinding. Er zijn hierbij een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waarvan u gebruik kunt maken. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om te profiteren van de voordelen van IP. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan kunt u deze functionaliteiten ook huren met Hosted Telefonie.