Glasvezel Oudeland in Berkel en Rodenrijs

Op het bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Oudeland

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Oudeland kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op bedrijventerrein Oudeland met onze uitgebreide Glasvezel Postcodecheck.

Redundante glasvezelverbinding op Oudeland

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie de uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.