Glasvezel Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Berkel en Rodenrijs die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Lansingerland ligt Berkel en Rodenrijs. Berkel en Rodenrijs telt ongeveer 28.710 inwoners en is aangesloten bij RandstadRail. Hierdoor is er een goede metroverbinding met zowel Rotterdam als Den-Haag. Tevens is Berkel en Rodenrijs goed bereikbaar met de auto via diverse provinciale wegen.

Olie in Berkelveld

In omstreeks 1950 werd er olie ontdekt in het Berkelveld door de Nederlandse Aardolie Maatschappij. Hierbij werden in 1953 de eerste putten gemaakt om de olie uit de grond te kunnen halen. Hierbij werd de olie die was opgepompt met tankwagens naar een raffinaderij van Shell gebracht. In totaal zijn er zo'n 25 putten gegraven om olie te boren die verborgen zat op ongeveer 1,4 kilometer onder het aardoppervlak. Tegenwoordig worden alle pijpen verwijderd en wordt het gebied hersteld...

Meer informatie over glasvezel in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs beschikt over een KPN centrale aan de Terpstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de bedrijven locaties, wijken en het buitengebied. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Berkel en Rodenrijs goede breedband voorzieningen te krijgen zijn.

Voordelen glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezel verbindingen zijn symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

Glasvezeltarieven in Berkel en Rodenrijs

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.