Glasvezel Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Berkel en Rodenrijs beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Berkel en Rodenrijs beschikt sinds 2010 over een glasvezelnetwerk met als startpunt de centrale aan de Terpstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de bedrijven locaties, wijken en het buitengebied.

Bedrijventerreinen in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs kent een drietal bedrijventerreinen:

  • Oudeland
  • Rodenrijs
  • Spoorhaven

Op alle genoemde bedrijventerreinen zijn er voldoende mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk en zo te profiteren van snel internet.

Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar, waardoor een zakelijke glasvezelaansluiting voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet kan worden.

Bellen over Glasvezel

Het is mogelijk om over een zakelijke glasvezelaansluiting op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden over dezelfde verbinding getransporteerd.

Om bellen via glasvezel mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van Voice over IP (VoIP). Er zijn een tweetal VoIP diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo kunt u ervoor kiezen om uw huidige telefooncentrale aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.


Berkel en Rodenrijs maakt onderdeel uit van de gemeente Lansingerland