+31 76 - 5331331

Glasvezel Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Berkel en Rodenrijs die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs beschikt over een centrale aan de Terpstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de bedrijven locaties, wijken en het buitengebied. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Berkel en Rodenrijs snelle internet verbindingen te realiseren zijn.

Voordelen glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezel verbindingen zijn symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

Glasvezeltarieven in Berkel en Rodenrijs

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Berkel en Rodenrijs maakt onderdeel uit van de gemeente Lansingerland.