Glasvezel Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Berkel en Rodenrijs beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs beschikt sinds 2010 over een glasvezelnetwerk met als startpunt de centrale aan de Terpstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de bedrijven locaties, wijken en het buitengebied. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Berkel en Rodenrijs snelle internet verbindingen te realiseren zijn.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs heeft een drietal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Berkel en Rodenrijs is een glasvezelnetwerk aanwezig. Hierdoor kunnen vrijwel alle bedrijven die op deze bedrijventerreinen gevestigd zijn eenvoudig gebruikmaken over uitstekende breedbandvoorzieningen.

Oudeland

Op bedrijventerrein Oudeland is een glasvezelnetwerk aanwezig. Dankzij deze uitgebreide infrastructuur, wordt bedrijventerrein Oudeland in staat gesteld om de nieuwste technologieën te gebruiken. Zo gebruikt bedrijventerrein Oudeland een van de beste beveiligingssystemen van Nederland, dat werkt met het aanwezige glasvezelnetwerk. Dit systeem houdt toezicht op alle toegangswegen van het terrein en kan ook nummerborden herkennen. Vanwege de hoeveelheid gegevens die worden gegenereerd, zou dit beveiligingssysteem op Oudeland niet kunnen functioneren zonder een uiterst stabiel en betrouwbaar netwerk. Deze betrouwbaarheid en stabiliteit wordt alleen door glasvezel aangeboden. Naast dit geavanceerde beveiligingssysteem zijn er dankzij het glasvezelnetwerk ook vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor gevestigde bedrijven de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

Rodenrijs

Op bedrijventerrein Rodenrijs is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die een vestiging op bedrijventerrein Rodenrijs hebben kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden om zo gebruik te kunnen maken van glasvezel.

Spoorhaven

Op bedrijventerrein Spoorhaven is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over een eigen zakelijke glasvezelaansluiting.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om via een zakelijke glasvezelaansluiting op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden over dezelfde verbinding getransporteerd. Om bellen via glasvezel mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo kan ervoor worden gekozen om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.


Berkel en Rodenrijs maakt onderdeel uit van de gemeente Lansingerland