+31 76 - 5331331

Glasvezel Industrieterrein Beringe in Beringe

Op het industrieterrein Beringe in Beringe is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven op industrieterrein Beringe

Op het industrieterrein Beringe zijn de tarieven voor Zakelijk glasvezel gekoppeld aan de locatie van uw bedrijfspand. De geldende tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen, wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aan het glasvezelnetwerk te koppelen is. Om inzicht te krijgen in alle mogelijkheden en tarieven met betrekking tot Zakelijk glasvezel kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

Aanvullende diensten

Zakelijk internet is een standaard dienst die wordt geleverd bij een zakelijke glasvezelverbinding. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije en ruime keuze in het afnemen van aanvullende diensten. U heeft keuze uit diensten als Zakelijk pinnen, Alarm over IP, SIP-trunk, VoIP bellen, Ethernet VPN en nog veel meer. De maximale hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Zakelijk glasvezel wordt altijd geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s (uit te breiden tegen meerprijs tot 10 Gbit/s!). U kunt gemakkelijk diensten blijven stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.