+31 76 - 5331331

Glasvezel Beringe

In Beringe zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Beringe die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Bleiswijk

Beringe is gelegen in de gemeente Peel en Maas, in de provincie Limburg.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Beringe

Elk pand in Beringe heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen zijn. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Beringe in onze postcodecheck.