Glasvezel Beringe

In Beringe zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Beringe beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Industrieterrein Beringe

Het industrieterrein ligt aan de rand van Beringe en is bereikbaar via de Rozennobel en Spitsgras. Het terrein heeft een bovenregionale functie en kent voldoende mogelijkheden voor glasvezelaansluitingen met snel internet.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit betekent dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding.

Beringe maakt onderdeel uit van de gemeente Peel en Maas.