+31 76 - 5331331

Glasvezel Beringe

In Beringe zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Beringe beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Beringe die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Beringe

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Beringe een hoop komt kijken. Zo bestaat een oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen, die vaak worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die de levertijd kunnen doen vertragen. Hierbij kunt u denken aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route (snel-/waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...


Beringe maakt onderdeel uit van de gemeente Peel en Maas, in de provincie Limburg