+31 76 - 5331331

Glasvezel Burgum West in Bergum

Op het bedrijvenpark Burgum-West in Bergum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Burgum-West aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u nodig. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven in de aanvraag. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Levertijd van de glasvezelverbinding op bedrijventerrein Burgum-West

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding op bedrijventerrein Burgum-West een hoop kijken. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en meer...