+31 76 - 5331331

Glasvezel Burgum Sumar in Bergum

Op het bedrijventerrein Burgum Sumar in Bergum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VoIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel-access met een limiet van 1 Gbit/s.

Bekijk de glasvezeltarieven in Burgum Sumar

De glasvezeltarieven in Burgum Sumar zijn uniek per locatie. tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Burgum Sumar is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren.