Glasvezel Bergschenhoek

In Bergschenhoek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vrijwel overal in Bergschenhoek kunnen glasvezel verbindingen gerealiseerd worden, waardoor bedrijven kunnen beschikken over snel internet.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Bergschenhoek

Bergschenhoek beschikt over een tweetal bedrijventerreinen:

  • Weg en Land
  • Warmoezier

Op beide bedrijventerreinen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar, waardoor een zakelijke glasvezelaansluiting voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet kan worden.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast snel internet zijn er nog diverse aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Hosted Telefonie, SIP Trunk, Cloud Connect of een Ethernet VPN.

De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.


Bergschenhoek maakt onderdeel uit van de gemeente Lansingerland