Glasvezel Bergschenhoek

In Bergschenhoek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vrijwel overal in Bergschenhoek kunnen snelle internet verbindingen gerealiseerd worden, waardoor bedrijven kunnen beschikken over een razendsnelle internet verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Bergschenhoek

Bergschenhoek beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor een zakelijke glasvezelaansluiting voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet kan worden.

Weg en Land

Op bedrijventerrein Weg en Land is een glasvezelnetwerk aanwezig. De eerste initiatieven voor de aanleg van het glasvezelnetwerk zijn begonnen in 2013 en in 2014 is het netwerk opgeleverd. Het glasvezelnetwerk op Weg en Land wordt voornamelijk gebruikt om de veiligheid van het terrein te vergroten met behulp van camerabewaking. Daarnaast beschikt Weg en Land nu over een dekkend glasvezelnetwerk in vrijwel alle straten van het terrein, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Warmoezier

Op bedrijventerrein Warmoezier zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo over een snelle internet verbinding te beschikken.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is er helaas geen mogelijkheid om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.


Bergschenhoek maakt onderdeel uit van de gemeente Lansingerland