+31 76 - 5331331

Glasvezel Breekwagen in Bergharen

Op het bedrijventerrein Breekwagen in Bergharen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van het pand. De maandelijkse kosten van een abonnement worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Breekwagen

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Breekwagen

Zakelijk Glasvezel kent in het geval van een nieuwe aansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Breekwagen komt een hoop kijken. Zo bestaat een oplevering uit circa 20 deelprocessen en kent verschillende factoren waardoor de levertijd vertraagd kan worden. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / spoorwegen), maar ook zaken als het aanvragen van vergunningen bij de gemeente en meer...