+31 76 - 5331331

Glasvezel Theodorushaven in Bergen op Zoom

Op het bedrijventerrein Theodorushaven in Bergen op Zoom ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven beschikken over een zakelijke glasvezel aansluiting. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Theodorushaven

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, kan ervoor worden gekozen om deze te delen met een andere partij. Een vereiste hiervoor is dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant en draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten worden doorgerekend naar de overige partijen door de hoofdcontractant. De diensten die door elke partij zijn afgenomen staan los van elkaar en zijn tevens ook afgeschermd voor de overige partijen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit enorme toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende diensten en services. U kunt meerdere diensten afnemen over dezelfde glasvezelverbinding dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel. Wenst u een grotere capaciteit dan 1 Gbit/s? Dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s!

Zakelijk VDSL naast glasvezel

IP Visie biedt naast Zakelijk Glasvezel bedrijven ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Zakelijk VDSL op dit bedrijventerrein. Zakelijk VDSL is de opvolger van ADSL en wordt geleverd over het betrouwbare en stabiele kopernetwerk van KPN. Met Zakelijk VDSL beschikt u over een bandbreedte van wel 100 Mbit/s en is daarom een uitstekende keuze voor bedrijven waarbij een hoge bandbreedte van essentieel belang is.

Theodorushaven