Glasvezel De Poort in Bergen op Zoom

Op bedrijventerrein de Poort in Bergen op Zoom is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven in de Poort

Elk pand in de Poort heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in de Poort, dient u een postcodecheck uit te voeren.

Glasvezel in de Poort aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Doe de Glasvezel postcodecheck