+31 76 - 5331331

Glasvezel De Poort in Bergen op Zoom

Op bedrijventerrein de Poort in Bergen op Zoom is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op de Poort

Elk pand op de Poort heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in de Poort, dient u een postcodecheck uit te voeren.

VoIP bellen met Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie biedt haar klanten een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Met een SIP-trunk kunt u uw huidige telefooncentrale inzetten om te genieten van de voordelen van IP. Wanneer u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale bent, dan kunt u met Hosted Telefonie tegen een maandelijks bedrag per gebruiker een geavanceerde telefooncentrale met deze functionaliteiten te huren.