+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordland in Bergen op Zoom

Op het bedrijventerrein Noordland in Bergen op Zoom ligt een glasvezelnetwerk van KPN. In alle straten van het terrein kan Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven aan bedrijven worden geleverd. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Noordland

Ieder bedrijfspand op bedrijventerrein Noordland kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk is een bepalende factor voor deze tarieven. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel levertijd op bedrijventerrein Noordland

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Noordland. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als bouwvak, gesloten seizoenen*, vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Bedrijventerrein Noordland