+31 76 - 5331331

Glasvezel Moermont in Bergen op Zoom

Op het in Bergen op Zoom gelegen bedrijventerrein Moermont is er voor bedrijven de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s en hoger te behalen. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard. Hierdoor beschikt u niet alleen over een hoge downloadsnelheid, maar is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw. Hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Naast dit zijn er aan een zakelijke glasvezelverbinding nog vele andere voordelen verbonden.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Moermont

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Moermont. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...