+31 76 - 5331331

Glasvezel Meilust in Bergen op Zoom

Op het bedrijventerrein Meilust in Bergen op Zoom is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bestellen van Zakelijk Glasvezel op Meilust

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient u te selecteren van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Verder dient ook in de aanvraag aangegeven te worden of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wenst in te zetten. In de aanvraag kan ook worden aangegeven of u nog gebruik wenst te maken van extra (vaste) IPv4 adressen. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met Zakelijk glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.