Glasvezel Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bergen op Zoom beschikt over een uitgebreide infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Bergen op Zoom

Het glasvezel netwerk in Bergen op Zoom is opgebouwd vanuit de centrale aan de Burgemeester van Hasseltstraat in het centrum van de stad. Vanaf deze locatie zijn diverse ringen aangelegd door de hele stad, die lopen langs alle wijken en bedrijventerreinen.

Bedrijventerreinen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom kent diverse bedrijventerreinen. Op al deze terreinen is het eenvoudig om een glasvezel verbinding te realiseren.

  • Noordland
  • Theodorushaven
  • Meilust
  • Lage Meren
  • De Poort

Naaste de typische bedrijventerreinen locaties zijn er nog meer locaties in Bergen op Zoom, waar een snelle internetverbinding over glasvezel geleverd kan worden, zoals de Bergse Plaat, Gageldonk, Tuinwijk, Moermont en Noordgeest

VoIP ready

Al onze glasvezel verbindingen zijn VoIP ready. Dat wil zeggen dat wij eenvoudig een hosted telefonie omgeving kunnen activeren in de vorm van een 3CX oplossing, eventueel gecombineerd met een integratie met Microsoft Teams.

Op verzoek kunnen wij ook een SIP Trunk met nummerblokken leveren, zodat u uw eigen centrale kunt aansluiten.