Glasvezel Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bergen op Zoom beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor vrijwel overal bedrijven in de stad gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Bergen op Zoom

Het glasvezel netwerk in Bergen op Zoom is opgebouwd vanuit de centrale aan de Burgemeester van Hasseltstraat in het centrum van de stad. Vanaf deze locatie zijn diverse ringen aangelegd door de hele stad, die lopen langs alle wijken en bedrijventerreinen. Onderweg zitten diverse kleine wijkcentrales en straatkasten in het netwerk om zo overal in Bergen op Zoom goede mogelijkheden te scheppen voor snelle internet verbindingen.

Bergen op Zoom telt ruim 3.000 bedrijven. De aard van de bedrijven verschilt: van multinational tot en met midden- en kleinbedrijf. Al deze bedrijven kunnen zakelijk glasvezel afnemen en via de glasvezelaansluiting genieten van een stabiel en betrouwbaar internet.

Bedrijventerreinen in Bergen op Zoom

Alle bedrijventerreinen in Bergen op Zoom beschikken over goede voorzieningen op het gebied van glasvezel en snel internet. Met name KPN is de partij geweest die in de afgelopen jaren geïnvesteerd heeft in glasvezelnetwerken. IP Visie levert haar diensten over deze netwerken.

Noordland

Al in 2010 is op het bedrijventerrein Noordland een glasvezelnetwerk aangelegd. IP Visie en KPN hebben door een vraagbundelingstraject voldoende ondernemers bereid gevonden om deel te nemen en zodoende het traject te realiseren.

Theodorushaven

Op het bedrijventerrein Theodorushaven is eveneens een glasvezelnetwerk aangelegd in 2010. IP Visie en KPN hebben ook hier een glasvezel vraagbundelingstraject succesvol afgerond.

Meilust

De bedrijventerreinen Lage Meren en Meilust grenzen vrijwel aan elkaar en hebben een gezamenlijke belangenbehartiger in de vorm van het LMM.

Lage Meren

Het bedrijventerrein Lage Meren beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van dit terrein liggen glasvezel voorzieningen, zodat overal eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

De Poort

Ook op bedrijventerrein de Poort is het mogelijk om gebruik te maken van glasvezel om zo over een snelle internet verbinding te beschikken.

Glasvezel in het historisch centrum

Ook in het historisch centrum van Bergen op Zoom, met de prachtige Grote Markt en het indrukwekkende Markiezenhof, is het op veel plekken mogelijk om een glasvezelverbinding voor uw bedrijf te realiseren. De aansluitkosten hangen af van de afstand tussen uw pand en de glasvezelinfrastructuur. Bij de aansluiting in het historisch centrum duurt het verkrijgen van de gemeentelijke vergunningen vaak wat langer.

Overige locaties in Bergen op Zoom

Bergse Plaat, Gageldonk, Tuinwijk, Moermont en Noordgeest