+31 76 - 5331331

Glasvezel Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezel netwerk. Bergen op Zoom beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor vrijwel overal bedrijven in de stad gunstig kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bergen op Zoom die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Bergen op Zoom

Het glasvezel netwerk in Bergen op Zoom is opgebouwd vanuit de KPN centrale aan de Burgemeester van Hasseltstraat in het centrum van de stad. Vanaf deze locatie zijn diverse ringen aangelegd door de hele stad, die lopen langs alle wijken en bedrijventerreinen. Onderweg zitten diverse kleine wijkcentrales en straatkasten in het netwerk om zo overal in Bergen op Zoom goede mogelijkheden te scheppen voor snelle internet verbindingen.

Bergen op Zoom telt ruim 3.000 bedrijven. De aard van de bedrijven verschilt: van multinational tot en met midden- en kleinbedrijf. Al deze bedrijven kunnen zakelijk glasvezel afnemen en via de glasvezelaansluiting genieten van een stabiel en betrouwbaar internet.

Zakelijk glasvezel voor zakelijke dienstverlening

Het merendeel van de bedrijven in Bergen op Zoom is actief in de zakelijke dienstverlening.

Zakelijk glasvezel voor bouw, handel en opslag

Op de tweede plaats volgen bedrijven met vestigingen in de bouw, handel en opslag. Een logisch gevolg van de ligging van deze garnizoensstad, op de grens van Noord-Brabant en Zeeland. Bergen op Zoom stimuleert via de container terminal, de Markiezaat Container Terminal aan de Theodorushaven, andere vormen van transport om de wegen in en rond Bergen op Zoom te ontlasten.

Zakelijk glasvezel voor industrie en landbouw

De overige bedrijvigheid in Bergen op Zoom is verdeeld over industrie en landbouw. In de industrie gaat het om grote bedrijven die zowel nationaal als internationaal actief zijn, zoals de kunststoffenproducent Sabic en het Amerikaanse agro-industriële concern Cargill.

Glasvezel buitengebieden Bergen op Zoom

Het breedbandfonds Brabant wilt een versnelde uitrol van particulier en zakelijk glasvezel in de buitengebieden van verschillende gemeenten binnen de provincie Brabant. Het aansluiten van deze buitengebieden heeft het Breedbandfonds Brabant onderverdeeld in 2 fases. Naar verwachting zullen de werkzaamheden voor de buitengebieden van de gemeente Bergen op Zoom starten in het najaar van 2019. Wanneer de werkzaamheden voltooid zijn, zullen alle inwoners van de gemeente gebruik kunnen maken van supersnel internet.

Glasvezel in het historisch centrum

Ook in het historisch centrum van Bergen op Zoom, met de prachtige Grote Markt en het indrukwekkende Markiezenhof, is het op veel plekken mogelijk om een glasvezelverbinding voor uw bedrijf te realiseren. Achter dit Markiezenhof schuilt een interessante wereld. Onder andere het stadsarchief en het historisch museum met informatie over de heren en markiezen van Bergen op Zoom. De aansluitkosten hangen af van de afstand tussen uw pand en de glasvezelinfrastructuur. Bij de aansluiting in het historisch centrum duurt het verkrijgen van de gemeentelijke vergunningen vaak wat langer.

Via de glasvezel postcodecheck ziet u snel wat de kosten zijn van glasvezel voor uw bedrijf. IP Visie levert glasvezel in heel Nederland en dus ook aan bedrijven in alle delen van Bergen op Zoom: Bergen op Zoom–Oude stad, Bergen op Zoom–Noord, Bergen op Zoom–Oost en Bergen op Zoom-West.

Overige locaties in Bergen op Zoom

Bergse Plaat, Gageldonk, Warande, Tuinwijk en Noordgeest

Postcodes van Bergen op Zoom

4600, 4601, 4602, 4611, 4612, 4613, 4614, 4615, 4616, 4617, 4621, 4622, 4623, 4624 en 4625