Glasvezel Bergen aan Zee

In Bergen aan Zee zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste capaciteit voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bergen aan Zee is een dorp in de gemeente Bergen, in Noord-Holland. Bergen aan Zee telt zo'n 700 inwoners en is alleen te bereiken via de N510. Op slechts 5 kilometer van het dorp ligt de hoofdplaats van de gemeente: Bergen.

Meer informatie over attracties van Bergen aan Zee

Bergen aan Zee is uitgegroeid tot een echte badplaats. Op het strand van Bergen aan Zee is het uitzicht geen dag hetzelfde en zijn er volop mogelijkheden voor te fietsen of te wandelen in de uitgestrekte duingebieden. Hierdoor is bergen aan Zee het gehele jaar door wel een bezoek waard. Bergen aan Zee beschikt over kilometers aan zandstrand waar wel zo'n beetje allerlei activiteiten te doen zijn van zwemmen tot watersport. Nog een attractie van Bergen aan Zee is het zeeaquarium waarin bezoekers een blik kunnen wagen in het leven van de Noordzee. Tevens heeft Bergen aan Zee dé ideale ligging. Het kustdorp ligt dichtbij grote steden zoals Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Het glasvezelnetwerk zorgt ervoor dat elke bezoeker van Bergen aan Zee gebruik kan maken van een stabiele en snelle internetverbinding.