+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Stoom in Bergeijk

Op bedrijventerrein Het Stoom in Bergeijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Standaard kent een zakelijke glasvezelverbinding een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan geheel naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende diensten en services. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie deze capaciteit tegen een meerprijs voor uw vertienvoudigen tot wel 10 Gbit/s!

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Het Stoom

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden in het geval van een nieuwe aansluiting. De reden voor deze doorlooptijd is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Het Stoom. Het opleveringsproces wordt opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd kunnen doen vertragen. U kunt hierbij denken aan factoren als bouwvak, obstakels op de route (spoor- / waterwegen), vorst, maar ook zaken als het aanvragen van de benodigde gemeentelijke vergunningen kunnen een vertragende rol spelen voor de oplevering van de glasvezelaansluiting.