+31 76 - 5331331

Glasvezel Bergeijk

In Bergeijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bergeijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bergeijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen in Bergeijk

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn in hetzelfde fysieke pand Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere deelnemers. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd.

Aanvullende diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt daarbij denken aan diensten als VoIP telefonie, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen totdat de limiet van de glasvezel access van 1 Gbit/s is bereikt.

Bergeijk als pilot gebied

KPN gaat in een aantal gebieden stoppen met het leveren van koperverbindingen. Een van die gebieden is Bergeijk. Alle klanten die gebruik maken van een koperaansluiting zullen worden omgezet naar glasvezel via het FTTH netwerk. Het is de bedoeling dat in 2020 de operatie geheel is voltooid. Het gaat om een uitgebreide pilot.