+31 76 - 5331331

Glasvezel Dijklaan-Oost in Bergambacht

Op het bedrijventerrein Dijklaan-Oost in Bergambacht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Dijklaan-Oost delen

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo op kosten te besparen. Hierbij is het echter wel noodzakelijk dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige aanleg- en maandelijkse kosten. Hierbij is het gebruikelijk dat deze kosten deels worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten rechtstreeks bij IP Visie afnemen, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen zijn afgeschermd en niet zichtbaar voor de overige deelnemers.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.