+31 76 - 5331331

Glasvezel Bergstoep in Bergambacht

Op het bedrijventerrein Bergstoep in Bergambacht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundant uitgevoerde verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de up-time. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Zakelijk Glasvezel oplevering bedrijventerrein Bergstoep

De oplevering van Zakelijk Glasvezel neemt in het geval van een nieuwe aansluiting ongeveer 3 tot 4 maanden in beslag. De reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal wat komt kijken om een bedrijfspand op bedrijventerrein Bergstoep aan te sluiten op het glasvezelnetwerk.