+31 76 - 5331331

Glasvezel Bergambacht

In Bergambacht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bergambacht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bergambacht die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Extra zekerheid voor uw glasvezelverbinding in Bergambacht

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor redundantie. Door uw verbinding redundant uit te voeren heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van de meest geschikte redundante oplossingen voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Een glasvezelverbinding in Bergambacht delen

Wanneer u kosten wilt besparen en u bent met meerdere partijen gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor echter wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Er dient een hoofdcontractant aangesteld te worden die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar, dit houdt in dat andere partijen geen toegang zullen hebben tot uw dienstenpakket.


Bergambacht maakt onderdeel uit van de gemeente Krimpenerwaard