Glasvezel Bergambacht

In Bergambacht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bergambacht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Bergambacht

Bergambacht beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren.

De Nieuwe Wetering

Op bedrijventerrein De Nieuwe Wetering is het mogelijk voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein De Nieuwe Wetering vormt een uitbreiding op bedrijventerrein De Wetering en is het grootste bedrijventerrein van Bergambacht.

Bergstoep

Op bedrijventerrein Bergstoep zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet.

Dijklaan-Oost

Op bedrijventerrein Dijklaan-Oost kunnen bedrijven ook op het glasvezelnetwerk aangesloten worden om zo te kunnen profiteren van de voordelen van een zakelijke glasvezelverbinding.

Extra zekerheid voor uw glasvezelverbinding in Bergambacht

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor redundantie. Door uw verbinding redundant uit te voeren heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van de meest geschikte redundante oplossingen voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.


Bergambacht maakt onderdeel uit van de gemeente Krimpenerwaard