+31 76 - 5331331

Glasvezel Veesteeg in Beneden-Leeuwen

Op het bedrijventerrein Veesteeg in Beneden-Leeuwen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur. Veesteeg-West

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het is mogelijk om met Zakelijk Glasvezel op meerdere manieren vestigingen aan elkaar te koppelen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Er is ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw servers in het datacenter.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Veesteeg

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Veesteeg gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw locatie worden voornamelijk bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.