+31 76 - 5331331

Glasvezel Nijverheidsstraat in Beneden-Leeuwen

Op het bedrijventerrein aan de Nijverheidsstraat in Beneden-Leeuwen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op Nijverheidsstraat

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Nijverheidsstraat komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Zakelijk Glasvezel diensten

Bij Zakelijk Glasvezel wordt de standaarddienst Zakelijk Internet meegeleverd. Naast Zakelijk Internet heeft u de mogelijkheid om een diversiteit aan aanvullende glasvezeldiensten af te nemen. Dit zijn diensten als VoIP bellen, Ethernet-VPN, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP en meer... Iedere dienst kan naar eigen inzicht worden aangepast. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding (standaard 1 Gbit/s). U kunt dus net zolang diensten stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.