Glasvezel Nijverheidsstraat in Beneden-Leeuwen

Op het bedrijventerrein aan de Nijverheidsstraat in Beneden-Leeuwen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Nijverheidsstraat

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Nijverheidsstraat komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Deel uw glasvezelverbinding in Nijverheidsstraat

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Doe de Glasvezel postcodecheck