+31 76 - 5331331

Glasvezel Beneden-Leeuwen

In Beneden-Leeuwen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezel netwerk aangesloten te worden. Beneden-Leeuwen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanuit de centrale aan de Morelstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor kunnen vrijwel alle bedrijven in Beneden-Leeuwen gebruik maken van goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er prima mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Industrieterrein Leeuwen

Op Industrieterrein Leeuwen ligt een glasvezelnetwerk. Dit netwerk is in het najaar van 2018 aangelegd na een succesvol en inspannend vraagbundelingstraject van diverse lokale ondernemers. Alle bedrijven die op het industrieterrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden om zo te kunnen genieten van razendsnel internet.

Veesteeg

Bedrijventerrein Veesteeg beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Voor de komst van glasvezel was er op het terrein alleen maar een ADSL-verbinding beschikbaar van slechte kwaliteit, totdat enkele ondernemers en de gemeente de handen ineen hadden geslagen en een succesvol vraagbundelingstraject waren gestart. Uiteindelijk is in 2015 het glasvezelnetwerk gerealiseerd en nu kunnen vrijwel alle bedrijfspanden tegen gunstige voorwaarden worden voorzien van een glasvezelaansluiting.

Nijverheidsstraat

Op het bedrijventerrein aan de Nijverheidsstraat is er eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden om zo van razendsnel internet gebruik te maken.

Een zakelijke glasvezelverbinding in Beneden-Leeuwen delen

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en kosten wilt besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Als er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij als hoofdcontractant aangesteld te worden. De hoofdcontractant zal verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk wordt een deel van deze kosten doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste dienstenpakket rechtstreeks bij IP Visie af te nemen, iedere partij zal hiervoor individueel worden gefactureerd. De diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar, dit betekent dat andere partijen nooit toegang hebben tot uw dienstenpakket.


Beneden-Leeuwen maakt onderdeel uit van de gemeente West Maas en Waal