+31 76 - 5331331

Glasvezel Houtakker in Bemmel

Op het bedrijventerrein Houtakker in Bemmel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bedrijventerrein Houtakker II ligt direct aan de A15.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein Houtakker aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) van u vereist. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd in Houtakker

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Houtakker een hoop komt kijken. Dit proces bestaat uit zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.