Glasvezel Bemmel

In Bemmel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bemmel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaan er bijna overal mogelijkheden voor bedrijven om tegen aantrekkelijke condities te beschikken over een snelle internet verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Bemmel

Bemmel beschikt over een zeer uitgebreide glasvezelinfrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Esdoornstraat. Vanaf dit punt vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Het netwerk is in 2013 aangelegd door Reggefiber en loopt door vrijwel het gehele centrum van Bemmel. Hierdoor ontstaan er volop mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Bemmel

In Bemmel zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er goede mogelijkheden voor bedrijven om op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Bemmel aangesloten te worden.

Pannenhuis

Op bedrijventerrein Pannenhuis zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Enkele kavels op het terrein zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk, waardoor er op het terrein wel glasvezelvoorzieningen aanwezig zijn. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat ook andere bedrijven gemakkelijk op het glasvezelnetwerk aangesloten kunnen worden.

Houtakker

Op bedrijventerrein Houtakker is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten. Bedrijventerrein Houtakker ligt in het noordoosten van Bemmel en is dankzij een directe ligging langs de A15 uitstekend bereikbaar.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.