Glasvezel Bemmel

In Bemmel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bemmel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaan er bijna overal mogelijkheden voor bedrijven om tegen aantrekkelijke condities te beschikken over een snelle internet verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Bemmel

Bemmel beschikt over een zeer uitgebreide glasvezelinfrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Esdoornstraat. Vanaf dit punt vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Het netwerk is in 2013 aangelegd door Reggefiber en loopt door vrijwel het gehele centrum van Bemmel. Hierdoor ontstaan er volop mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen in Bemmel

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bemmel, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Pannenhuis
  • Houtakker

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.