+31 76 - 5331331

Glasvezel Beltrum

In Beltrum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Beltrum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk glasvezeltarieven in Beltrum

De glasvezeltarieven in Beltrum zijn uniek per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Beltrum.


Beltrum maakt onderdeel uit van de gemeente Berkelland