Glasvezel Bellingwolde

In Bellingwolde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Bellingwolde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor voor bedrijven de mogelijkheid ontstaat om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Extra zekerheid voor uw verbinding in Bellingwolde

Als het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u 24 x 7 in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie dé uitkomst. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u de zekerheid dat uw glasvezelverbinding ten alle tijden online zal zijn. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de gekozen vorm van redundantie aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is er de mogelijkheid om een Managed router af te nemen, zodat u zorgeloos van uw glasvezelverbinding kunt gebruikmaken. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed router: Als u een Managed router doet afnemen, dan zal de glasvezelrouter eigendom blijven van IP Visie. Bij een Managed router heeft u zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie zal de router voor u doen installeren, beheren en bij defecten de apparatuur zonder extra kosten vervangen. IP Visie zal dus verantwoordelijk zijn voor een correcte werking van het apparaat.

  • Routerloos: Het afnemen van een glasvezelrouter bij IP Visie is natuurlijk geen verplichting. Wanneer u zelf voor een geschikte glasvezelrouter wilt zorgen, dan is dit geheel mogelijk. Als u zelf een glasvezelrouter aanlevert, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Daarnaast dient u erop toe te zien dat de glasvezelrouter voldoet aan een aantal specificaties.