Glasvezel Belfeld

In Belfeld zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Belfeld beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Belfeld

Belfeld heeft een aantal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor er over een verbinding meerdere diensten afgenomen kunnen worden.

Geloërveld

Bedrijventerrein Geloërveld heeft een eigen glasvezelnetwerk. Dit glasvezelnetwerk is na een succesvol vraagbundelingstraject in slechts negen maanden gerealiseerd. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een snelle zakelijke glasvezelaansluiting.

Witveld

Op bedrijventerrein Witveld ligt ook een volledig dekkend glasvezelnetwerk. Dit netwerk is ook na een succesvolle vraagbundeling in slechts negen maanden tijd gerealiseerd. Op het gehele terrein zijn de benodigde voorzieningen voor zakelijke glasvezelverbindingen aanwezig, waardoor nieuwe aansluitingen eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden gerealiseerd kunnen worden.

De Pannenberg

Op bedrijventerrein De Pannenberg kan ook van Zakelijk Glasvezel gebruik worden gemaakt zodat bedrijven over een razendsnelle internetverbinding kunnen beschikken.

Overige bedrijfslocaties in Belfeld

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Belfeld ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die zijn gevestigd op Belfeld Bolenberg kunnen ook gewoon op individuele basis op het glasvezelnetwerk aangesloten worden.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Belfeld

Wanneer u uw bedrijf wilt aansluiten op het glasvezelnetwerk, dan krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten worden grotendeels bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Des te kleiner de afstand is die overbrugd moet worden, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor uw bedrijf zullen uitvallen.

De maandelijkse abonnementskosten voor een glasvezelverbinding zijn onder andere afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte, externe IPv4 adressen en contractduur. Met onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden met betrekking tot Zakelijk glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Belfeld.