+31 76 - 5331331

Glasvezel Belfeld

In Belfeld zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Belfeld beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Belfeld die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Belfeld

Wanneer u uw bedrijf wilt aansluiten op het glasvezelnetwerk, dan krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten worden grotendeels bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Des te kleiner de afstand is die overbrugd moet worden, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor uw bedrijf zullen uitvallen.

De maandelijkse abonnementskosten voor een glasvezelverbinding zijn onder andere afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte, externe IPv4 adressen en contractduur. Met onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden met betrekking tot Zakelijk glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Belfeld.

Uw bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk glasvezel

Wanneer u beschikt over een glasvezelverbinding is het mogelijk om 2 of meer vestigingen aan elkaar te koppelen. Zo ontstaat er één centraal netwerk waardoor het beheer wordt vereenvoudigd en data en applicaties op iedere vestiging beschikbaar zijn. Het koppelen van uw bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kunt u gebruik maken van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om vestigingen aan elkaar te koppelen doormiddel van van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel met een eigen firewall over het internet. Tevens kunt u met glasvezel ook een directe koppeling maken naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud vele malen makkelijker, doordat u over een directe koppeling beschikt via een VLAN naar serverapparatuur binnen het datacenter of naar uw eigen kast.