+31 76 - 5331331

Glasvezel De Zuidmaten in Beilen

Op bedrijventerrein de Zuidmaten in Beilen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overstappen naar Zakelijk Glasvezel

Onder bedrijven blijft de vraag naar bandbreedte groeien. Of bedrijven nu actief zijn in de Cloud of gebruikmaken van meerdere (online) diensten... steeds meer bedrijven beginnen tegen de limiet aan te lopen van hun huidige internetverbinding. Wanneer uw bedrijf op dit moment gebruik maakt van een ADSL, VDSL of kabelverbinding, dan biedt een overstap naar Zakelijk Glasvezel vele voordelen ten opzichte van uw huidige internetverbinding.

Wanneer u wenst over te stappen naar Zakelijk Glasvezel, dan zijn er een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. Zo is het in de zakelijke IT-wereld niet vanzelfsprekend dat u kosteloos kunt overstappen naar een andere provider tijdens de looptijd van uw contract. Vaak zult u dit contract in zijn geheel moeten afkopen of moeten overdragen naar een andere partij. Daarnaast houdt KPN jaarlijks een actieperiode waarin de tarieven voor Zakelijk Glasvezel scherp worden bijgesteld. Door tijdens deze actieperiode over te stappen naar Zakelijk Glasvezel kunt u dus flink op de kosten besparen. Wenst u de overstap naar Zakelijk Glasvezel te maken? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.