+31 76 - 5331331

Glasvezel Hanekampen in Beilen

Op het bedrijventerrein Hanekampen in Beilen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Levertijd in Hanekampen

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Hanekampen een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.