Glasvezel Beilen

In Beilen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Beilen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven bijna overal mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Beilen

Beilen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanaf de centrale aan de Wilhelminaplein vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor ontstaan er voor bedrijven allerlei mogelijkheden om tegen aantrekkelijke condities te beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen in Beilen

Beilen beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Beilen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Ossebroeken

Op bedrijventerrein Ossebroeken zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Op Ossebroeken is een POP (Point of Presence) aanwezig dat onderdeel uitmaakt van het glasvezelnetwerk van Beilen. Dankzij de aanwezigheid van deze POP zijn er op bedrijventerrein Ossebroeken glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven die op het terrein gevestigd zijn relatief eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Dambroeken

Op bedrijventerrein Dambroeken zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo gebruik te kunnen maken van snel internet via Zakelijk Glasvezel.

Overige bedrijvenlocaties in Beilen

Naast de grotere bedrijventerreinen in Beilen zijn er ook op nog andere bedrijvenlocaties voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op de Zuidmaten en Hanekampen zijn gevestigd kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt over een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Hiermee beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van zowel capaciteit als diensten. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om over slechts één glasvezelverbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.


Beilen maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Drenthe