Glasvezel Beilen

In Beilen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Beilen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven bijna overal mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Beilen

Beilen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanaf de centrale aan de Wilhelminaplein vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor ontstaan er voor bedrijven allerlei mogelijkheden om tegen aantrekkelijke condities te beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Beilen kent een aantal bedrijventerreinen:

  • Ossebroeken
  • Dambroeken
  • Zuidmaten
  • Hanekampen

Op alle genoemde bedrijventerreinen zijn er voldoende mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk en zo te profiteren van snel internet.

Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar, waardoor een zakelijke glasvezelaansluiting voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet kan worden.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt over een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Hiermee beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van zowel capaciteit als diensten. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering.

Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om over slechts één glasvezelverbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kunnen wij op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 of 100 Gbit/s.


Beilen maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Drenthe